Csirke pad thai



Elkészítés:
1. Leöntjük a tésztát forró vízzel, és 5-10 percig áztatjuk. Leszűrjük, félrerakjuk.
2. Magas hőfokra hevítjük a wokot. Amikor felmelegedett, belecsorgatunk 1 evőkanál olajat.
3. A tojásokat enyhén felverjük egy tálban. A wokba öntjük. Főzzük, kevergetjük egészen addig, amíg rántotta nem lesz belőle. Kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.
4. A maradék olajat a wokba csorgatjuk, és megsütjük a csirkét 3 perc alatt. Hozzáadjuk a fokhagymát, a mogyoróhagymát. Még 1 percig sütjük.
5. Beletesszük a tésztát, a lime-levet, a halszószt, a barna cukrot, a szójaszószt és a tofut. További 3 percig sütjük.
6. Megszórjuk szójababcsírával, csíkokra vágott tojásrántottával és pirított mogyoróval. Korianderlevéllel, lime-gerezdekkel díszítjük. Forrón tálaljuk.