Wokban sütött fűszeres marhahús

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Wokban sütött fűszeres marhahús
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg csíkokra vágott marhabélszín
45 dkg tészta
2 evőkanál mogyoróolaj
2 teáskanál frissen reszelt gyömbér
6 szem vékonyra szeletelt mogyoróhagyma
2 db kimagozott, vékonyra szeletelt piros chilipaprika
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 evőkanál sötét szójaszósz

Elkészítés:

1. Megfőzzük a tésztát a csomagolásán olvasható utasítás szerint. Leszűrjük, félrerakjuk.

2. Magas hőfokra hevítjük a vokot. Amikor felmelegedett, belecsorgatjuk az olajat. A bélszíncsíkokat 3 perc alatt megsütjük, rázogatva-dobálva.

3. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a mogyoróhagymát és a csilipaprikát. További 1 percig sütjük.

4. Az osztrigaszószt, a szójaszószt és a metéltet is belekeverjük. Még 2 percig sütjük. Alaposan összerázzuk, és forrón tálaljuk.

A recept elkészítéséhez használhatunk lapos, thai tojásos tésztát vagy olasz szalagtésztát is.
Wokban sütött fűszeres marhahús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2497 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Wokban sütött fűszeres marhahús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
lexikon