Articsókaszív-ragu

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Articsókaszív-ragu
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 db mélyhűtött articsókaszív
vagy
12 db friss articsókaszív
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
2 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy serpenyőben az olajon megpároljuk a petrezselymet és a fokhagymát.

2. Hozzáadjuk az articsókaszíveket. Sózzuk, borsozzuk. Annyi vizet öntünk rá, hogy az articsókát elfedje. Közepes hőfokon, letakarva 10 percig főzzük.

3. A fedőt levéve még 10 percig főzzük, amíg a leve elfő. Forrón vagy melegen tálaljuk.

Articsókaszív-ragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1195 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Articsókaszív-ragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
facebook