Burgonya-, borsó-, paradicsomcurry

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Burgonya-, borsó-, paradicsomcurry
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál őrölt koriander
2 db friss, finomra vágott zöld chilipaprika
2 db friss, finomra vágott piros chilipaprika
35 dkg hámozott, összevágott paradicsom
2 és fél dl joghurt
35 dkg kockára vágott burgonya
50 dkg friss zöldborsó
1 teáskanál őrölt kurkuma
½ teáskanál friss, finomra vágott gyömbér
½ teáskanál köménymag
18 dkg vaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Körülbelül 4 evőkanálnyi vajon, közepes tűzön megpároljuk a zöldborsót és a burgonyát. Tányérra rakjuk, melegen tartjuk.

2. A serpenyőben maradt vajon a koriandert, a kurkumát, a csiliket, a gyömbért és a köményt megpirítjuk. Sózzuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a burgonyát és a zöldborsót.

3. Közepes tűzön 20 perc alatt készre főzzük. Belekeverjük a joghurtot. Forrón tálaljuk.

Burgonya-, borsó-, paradicsomcurry
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2285 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Burgonya-, borsó-, paradicsomcurry
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
recept beküldése