Japán babragu

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Japán babragu
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 szem finomra vágott dió
50 dkg zöldbab
½ db grépfrút leve
1 teáskanál chilikrém
2 teáskanál fekete olajbogyókrém
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
1 evőkanál finomra vágott kapribogyó
½ teáskanál gomasio
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
igény szerint víz

Elkészítés:

1. A zöldbabot egy fazékban 10 perc alatt megfőzzük - annyi vízzel, amennyi ellepi.

2. Hozzáadjuk az olajat, a fokhagymát, a kapribogyót, a diót és a chilikrémet.

3. Alacsony hőfokon 15 perc alatt puhára főzzük.

4. A tűzről lehúzva hozzákeverjük az olívakrémet, a gomashit, beleöntjük a grépfrútlevet. Összekeverjük. Forrón tálaljuk.

A gomashi japán só- és szezámmagkeverék.
Japán babragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1544 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Japán babragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
könyvek