Hagyma fehérborral

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hagyma fehérborral
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
80 dkg bébi hagyma
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 evőkanál vaj
1 evőkanál finomra vágott zöldfűszer
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A bébihagymát az olajon, magas hőfokon, körülbelül 10 perc alatt barnára sütjük. Sózzuk, borsozzuk.

2. Ráöntjük a bort, hozzáadjuk a babérlevelet és a zöldfűszereket (pl. kakukkfű, majoránna, menta).

3. Az edényt félig lefedjük, 15 percig főzzük. A fedőt eltávolítjuk, a levét felére főzzük. Forrón vagy melegen tálaljuk.

Hagyma fehérborral
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1336 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Hagyma fehérborral
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
recepttár