Vegetáriánus ragu

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vegetáriánus ragu
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db kimagozott, csíkokra vágott zöld húsú kaliforniai paprika
50 dkg kockára vágott cukkini
50 dkg kockára vágott padlizsán
100 dkg hámozott, finomra vágott paradicsom
1 db kimagozott, csíkokra vágott sárga húsú kaliforniai paprika
vagy
1 db kimagozott, csíkokra vágott piros húsú kaliforniai paprika
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
1 evőkanál bazsalikom
1 evőkanál finomra vágott kakukkfű
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 fej finomra vágott hagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát az olajon 5 perc alatt üvegesre pirítjuk.

2. Hozzáadjuk a padlizsánt, a cukkinit, a kaliforniai paprikákat, a paradicsomot, a babérlevelet, a kakukkfüvet és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.

3. Az edényt letakarjuk, az ételt 60 percen át főzzük. Belekeverjük az olajbogyót. Bazsalikommal díszítjük. Forrón tálaljuk.

Vegetáriánus ragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3504 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Vegetáriánus ragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
recepttár