Cseh savanyú káposzta

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Cseh savanyú káposzta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 szem tört borókabogyó
1 fej cikkekre vágott fokhagyma
4 evőkanál száraz fehérbor
3 db hámozott, darabolt alma
2 evőkanál napraforgóolaj
1 teáskanál köménymag
1 nagyobb finomra vágott hagyma
4 evőkanál forró víz
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
igény szerint friss, vastagra szeletelt kenyér

Elkészítés:

1. A hagymát az olajon 3 perc alatt megpároljuk.

2. Hozzáadjuk a fokhagymát, az almát, a savanyú káposztát, a köményt és a borókabogyót. A vízzel elkeverjük.

3. Alacsony hőfokon 30 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk.

4. Ráöntjük a bort, és még 2 percig főzzük. Friss kenyérszeletekkel, forrón kínáljuk.

Cseh savanyú káposzta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3801 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Cseh savanyú káposzta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
szólj hozzá, értékelj