Háromsajtos penne

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Háromsajtos penne
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg penne
15 dkg frissen reszelt gruyere sajt
15 dkg morzsolt kecskesajt
9 dkg frissen reszelt cheddar sajt
1 és ¼ dl zsírszegény tejszín
2 evőkanál finomra vágott snidling
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
ízlés szerint bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. A tésztát nagy edényben, sós, forró vízben al dente főzzük. Leszűrjük, visszarakjuk az edénybe. Belekeverjük a sajtokat, a tejszínt és a snidlinget.

2. Óvatosan összerázzuk, hogy a hozzávalók jól elkeveredjenek. Sózzuk, borsozzuk.

3. Kiolajozunk 4 darab félliteres tűzálló tálat. Felmelegítjük a grillsütőt. A tűzálló tálakat a grillbe rakjuk, és addig főzzük-sütjük a pennét, amíg a tetején meg nem jelennek apró buborékok. Bazsalikomlevéllel megszórva, forrón tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Háromsajtos penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1652 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Háromsajtos penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
google+