Háromsajtos penne
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint só
A tálaláshoz:
ízlés szerint bazsalikomlevél
Elkészítés:
1. A tésztát nagy edényben, sós, forró vízben al dente főzzük. Leszűrjük, visszarakjuk az edénybe. Belekeverjük a sajtokat, a tejszínt és a snidlinget.
2. Óvatosan összerázzuk, hogy a hozzávalók jól elkeveredjenek. Sózzuk, borsozzuk.
3. Kiolajozunk 4 darab félliteres tűzálló tálat. Felmelegítjük a grillsütőt. A tűzálló tálakat a grillbe rakjuk, és addig főzzük-sütjük a pennét, amíg a tetején meg nem jelennek apró buborékok. Bazsalikomlevéllel megszórva, forrón tálaljuk.
Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor