Szójababos zöldségsaláta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szójababos zöldségsaláta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb szál vékonyra szeletelt sárgarépa
12 és fél dkg cukorborsó
25 dkg brokkoli
40 dkg konzerv szójabab
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
2 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A cukorborsót sós vízben 1 percen át blansírozzuk. Kiszedjük szűrőkanállal, jéghideg vízbe, hogy a további puhulását megakadályozzuk.

2. A brokkolit és a sárgarépát 2-3 perc alatt puhára főzzük. Lecsöpögtetjük, hideg víz alatt leöblítjük.

3. A cukorborsót, a brokkolit, a sárgarépát, a szójababot, az olívaolajat, a citromlevet és a petrezselymet összekeverjük egy nagy tálban. Sózzuk, borsozzuk. Salátástálba kanalazzuk, s tálaljuk.

Szójababos zöldségsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2276 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Szójababos zöldségsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
recepttár