Vajbab articsókával és paradicsommal

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vajbab articsókával és paradicsommal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db marinált, negyedekre vágott articsókaszív
25 dkg félbevágott koktélparadicsom
40 dkg konzerv limabab
vagy
40 dkg vajbab
3 db vékonyra szeletelt mogyoróhagyma
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
3 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
1 csipet kristálycukor
1 evőkanál fehérborecet
½ teáskanál cayenne-bors
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymát megpuhítjuk az olajon, körülbelül 2 perc alatt. Beleszórjuk a borsot.

2. Félrehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a fehérborecetet és a cukrot.

3. A vajbabot, az articsókát, a paradicsomot, a mogyoróhagymát, a petrezselymet és a vízi gesztenyét összekeverjük egy nagy tálban.

4. A dresszinget a tetejére öntjük, és alaposan összerázzuk. Sózzuk, borsozzuk, majd azonnal tálaljuk.

Vajbab articsókával és paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 661 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Vajbab articsókával és paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
bevásárlólista