Saláta csicseriborsóval és lazaccal

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Saláta csicseriborsóval és lazaccal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg konzerv csicseriborsó
25 dkg konzerv lazac
10 dkg zsenge spenót
2 db szeletelt uborka
1 evőkanál tahini
1 és ¼ dl joghurt
1 fej vékonyra szeletelt lilahagyma
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
1 evőkanál finomra vágott snidling
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A lazacot, a csicseriborsót, az uborkát, a lila hagymát és a spenótleveleket összekeverjük egy tálban. Alaposan összerázzuk. Sózzuk és borsozzuk.

2. A joghurtot, a citromlevet, a tahinit és a snidlinget összekeverjük egy kis tálban. A salátát tálra helyezzük, meglocsoljuk az öntettel.

Saláta csicseriborsóval és lazaccal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 969 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Saláta csicseriborsóval és lazaccal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
twitter