Fokhagymás, tonhalas, koktélparadicsomos makaróni

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fokhagymás, tonhalas, koktélparadicsomos makaróni
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg makaróni
50 dkg félbevágott koktélparadicsom
40 dkg konzerv olajos tonhal
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 evőkanál friss oregánó
½ teáskanál kristálycukor
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A makarónit nagy edényben, sós, forró vízben al dente főzzük. Leszűrjük, melegen tartjuk.

2. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben. A paradicsomot, a fokhagymát és a cukrot addig pároljuk, amíg a paradicsom meg nem puhul. Belekeverjük az oregánót, majd sózzuk, borsozzuk.

3. A paradicsomos keverékhez adjuk a makarónit és az összetört tonhalat. Alaposan összerázzuk, hogy az alkotórészek egyesüljenek. Forrón tálaljuk.

Fokhagymás, tonhalas, koktélparadicsomos makaróni
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2151 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Fokhagymás, tonhalas, koktélparadicsomos makaróni
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
hírlevél