Mentás, fokhagymás, olívás spagetti

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mentás, fokhagymás, olívás spagetti
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg spagetti
12 szem kimagozott, darabolt fekete olajbogyó
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 evőkanál finomra vágott menta
2 evőkanál kapribogyó
6 db konzerv olajos szardínia
4 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. A fokhagymát aranyszínűre sütjük 2-3 perc alatt az olajon. Hozzáadjuk a szardíniát, ezt is megsütjük, körülbelül 5 perc alatt.

2. Félrehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a mentát és a petrezselymet.

3. Eközben a spagettit egy nagy edényben, sós, forró vízben al dente főzzük. Leszűrjük, a szósz tetejére borítjuk.

4. Megszórjuk kapribogyóval és olajbogyóval, alaposan összeforgatjuk, majd forrón tálaljuk.

Mentás, fokhagymás, olívás spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2086 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Mentás, fokhagymás, olívás spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
tippek, fortélyok