Lóbabpüré

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Lóbabpüré
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg szárazbab
vagy
100 dkg száraz lóbab
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
2 db burgonya
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az éjszakára beáztatott babot hideg, sós, fekete borsos vízben felforraljuk, és körülbelül 60 percen át főzzük.

2. A főzési idő felénél hozzáadjuk a burgonyát. Ha megfőtt, leszűrjük.

3. A babot és a burgonyát az olaj felével robotgépben pürésítjük. Tálalóedénybe rakjuk, sózzuk, fehér borssal megszórjuk. Forrón vagy melegen tálaljuk.

Lóbabpüré
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1786 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Lóbabpüré
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
könyvek