Paradicsompestós pirítós

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsompestós pirítós
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ db citrom leve és reszelt héja
7 és fél dkg szárított paradicsom
1 db vékonyra szeletelt bagett
2 evőkanál sós lében eltett kapribogyó
2 gerezd fokhagyma
3 dkg rukkola
1 evőkanál kakukkfű

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (gáztűzhelynél 4-es fokozat). A kenyérszeleteket tepsibe helyezzük, majd 1 evőkanálnyi olívaolajjal megspricceljük.

2. Oldalanként 5 percig sütjük, amíg aranyszínűek és ropogósak nem lesznek. A pirítósokat egy nagy tálra szedjük.

3. A napon szárított paradicsomot, a maradék olajat, a kapribogyót, a fokhagymát, a citromhéjat, a citromlevet és a kakukkfüvet robotgépben simára keverjük, pépesítjük.

4. A rukkolát szépen elrendezzük a kenyereken, a paradicsom-pestót a tetejükre öntjük, és szeletelt mozzarella sajttal díszítve tálaljuk.

Paradicsompestós pirítós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1505 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Paradicsompestós pirítós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
hírlevél