Füstöltlazac-mártogatós

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Füstöltlazac-mártogatós
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg lágy krémsajt
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
2 evőkanál friss, finomra vágott kapor
másfél evőkanál sós lében eltett kapribogyó
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A tálaláshoz:
ízlés szerint friss, finomra vágott kapor

Elkészítés:

1. A füstölt lazacot, a krémsajtot, a citromlevet, a kapribogyót és a kaprot simára keverjük egy robotgépben. Sózzuk, megszórjuk frissen őrölt borssal.

2. A mártogatóst kanalanként tálalótálkába halmozzuk, a tetejét kapor-ágacskával díszítjük. Krékerrel kínáljuk.

Egy pohár itallal akár előételként is kínálhatjuk ezt a remek mártogatóst. A nagyon vékony, ropogós kréker helyett tálalhatjuk burgonya- vagy kukoricachipsszel is, vagy akár vékony szelet pirított kenyérrel.
Füstöltlazac-mártogatós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1925 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Füstöltlazac-mártogatós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
facebook