Fügés, sonkás és mozzarellás saláta

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fügés, sonkás és mozzarellás saláta
Eszközök: kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 db érett, negyedelt füge
8 db vékonyra szeletelt mozzarella sajt
12 szelet prosciutto
vagy
12 szelet pármai sonka
9 dkg rukkola
másfél evőkanál balzsamecet
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fügéket és a rukkolát ízlésesen elrendezzük egy tányéron.

2. A tetejére tesszük a sonkát és a mozzarellaszeleteket.

2. Meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk.

Fügés, sonkás és mozzarellás saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2368 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Fügés, sonkás és mozzarellás saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
van itthon