Tonhalas, sült zöldséges saláta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tonhalas, sült zöldséges saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg konzerv olajos tonhal
2 fej cikkekre vágott lilahagyma
1 db csíkokra vágott sárga húsú kaliforniai paprika
1 db csíkokra vágott piros húsú kaliforniai paprika
12 és fél dkg fekete olajbogyó
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A tálaláshoz:
igény szerint friss kenyér
vagy
igény szerint ciabatta kenyér

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 230 fokra (gáztűzhelynél 8-as fokozat). A hagymát, a kaliforniai paprikákat és a paradicsomot egy nagy tepsibe tesszük.

2. Meglocsoljuk a balzsamecettel és 1 evőkanálnyi olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Körülbelül 20 percig sütjük, amíg csak meg nem puhulnak.

3. A zöldségeket és az olajbogyót egy tálalótálra helyezzük. A tetejére kerül a tonhal, amit meglocsolunk a maradék olívaolajjal. A kenyérrel együtt, melegen tálaljuk.

Tonhalas, sült zöldséges saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1421 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Tonhalas, sült zöldséges saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
most van szezonja