Saláta olasz kolbásszal, articsókával és spárgával

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Saláta olasz kolbásszal, articsókával és spárgával
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg zsenge, darabolt spárga
6 db vékonyra szeletelt articsókaszív-olajban eltett
3 db negyedekre vágott paradicsom
1 fej zsenge fejes saláta
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kolbászt megsütjük egy teflonserpenyőben, időnként megforgatjuk, hogy igazán jól átsüljön; mindez körülbelül 10 percet vesz igénybe. Kissé kihűtjük.

2. A spárgát sós vízben, körülbelül 3-5 perc alatt puhára főzzük. A főzési idő a spárga vastagságától függ. Leöntjük a főzővizet a spárgáról, és hűlni hagyjuk.

3. A spárgát, a salátát, a paradicsomot és az articsókát salátástálba tesszük. A kolbászt vékony szeletekre vágjuk, a salátához adjuk. Olajjal és balzsamecettel meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk. Alaposan összerázzuk a salátát, végül tálaljuk.

Saláta olasz kolbásszal, articsókával és spárgával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1406 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Saláta olasz kolbásszal, articsókával és spárgával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
szólj hozzá, értékelj