Füstölt csirkés, avokádós saláta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Füstölt csirkés, avokádós saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Öntet:
1 evőkanál dijoni mustár
dl frissen préselt/facsart citromlé
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 teáskanál finomított kristálycukor
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
Saláta:
1 fej tépett római saláta
50 dkg vékonyra szeletelt füstölt csirkemell
2 db félbevágott, vékonyra szeletelt avokádó
1 db vékonyra szeletelt uborka

Elkészítés:

1. A salátához megpirítjuk a mandulát egy nagy serpenyőben, úgy 3 perc alatt. Félrehúzzuk a tűzről.

2. A csirkét, az avokádót, az uborkát és a salátát összekeverjük egy tálban. Az öntethez összekeverjük a citromlevet, az olívaolajat, a mustárt és a cukrot egy kis tálban. Sózzuk, borsozzuk.

3. A dresszinget a salátára öntjük, alaposan összerázzuk. Friss vagy pirított kenyérrel kínáljuk.

Füstölt csirkés, avokádós saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1743 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Füstölt csirkés, avokádós saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
google+