Árnyékhal sókéregben

Ombrine al sale

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Árnyékhal sókéregben
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg durva szemcséjű
vagy
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A kibelezett halakat jól megmossuk, de nem kell lepikkelyezni őket. A só felét egy sütőformába terítjük, ráhelyezzük a halat, és befedjük a maradék sóval.

2. A formát lefedjük, és a halat 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig pároljuk.

3. A sókérget letördeljük, a hal bőrét lehúzzuk, és frissen őrölt fekete borssal megszórva tálaljuk.

Árnyékhal sókéregben
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2702 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Árnyékhal sókéregben
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
ételfotó