Roston sült vörös márna

Barbuni pszito

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Roston sült vörös márna
Eszközök: citromnyomó, kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 nagy vörös márna
2 db citrom leve
1 csokor finomra aprított petrezselyemzöld
½ teáskanál oregánó
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A halat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és lecsepegtetjük. Kívül-belül sóval és borssal jól bedörzsöljük. A citromlét és az olívaolajat elkeverjük, és megkenjük vele a halat. Faszénparázson mindkét oldalán megsütjük.

2. A maradék olajos-citromos páclét az apróra vágott petrezselyemmel és egy kis oregánóval elkeverjük, és a halhoz tálaljuk. Friss salátát és friss fehér kenyeret kínálunk mellé.

Roston sült vörös márna
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2480 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Roston sült vörös márna
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
könyvek