Olajos-citromos mártás

Ladolemono

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olajos-citromos mártás
Eszközök: borsdaráló, kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 evőkanál extraszűz olívaolaj
5 evőkanál citromlé
ízlés szerint finomra aprított petrezselyemzöld
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Az olívaolajat és a citromlét (valamint ízlés szerint a petrezselymet) alaposan elkeverjük.

2. Sóval és borssal ízesítjük.

A ladolemonót mártásként főtt zöldséghez, roston sült halakhoz és tenger gyümölcseihez adják.
Olajos-citromos mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 971 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Olajos-citromos mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
szótár