Vaddisznó padlizsánnal
Agrioguruno me melidzanesz



Elkészítés:
1. A húst nem túl kis darabokra vágjuk. A vajat megolvasztjuk, és megpároljuk benne a hagymát.
2. A húst rátesszük, és körös-körül jól megpirítjuk. A paradicsomot egy kis vízzel hozzáadjuk, sóval és borssal fűszerezzük.
3. Nagyon kis lángon kb. 90-120 percig pároljuk, amíg a hús majdnem teljesen megpuhul.
4. Közben többször forró vízzel pótoljuk az elfőtt levet. A padlizsánt megmossuk, a végét a szárával együtt levágjuk.
5. Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, és az egész padlizsánokat megsütjük benne.
6. A húshoz adjuk, és az egészet még 5 percig forraljuk. Tálba tesszük, és petrezselyemmel megszórjuk. Még melegen, friss fehér kenyérrel tálaljuk.