Fehérkáposzta-saláta

Lahanoszalata

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fehérkáposzta-saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kisebb fej tisztított, gyalult fehérkáposzta
1 szál tisztított, reszelt sárgarépa
3 gerezd fokhagyma
1 db citrom leve
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A káposztacsíkokat a reszelt répával egy tálban összekeverjük.

2. A fokhagymagerezdeket és a citromlét olívaolajjal és sóval a turmixgépbe tesszük, és öntetet keverünk belőle.

3. A káposztára öntjük, jól összekeverjük, és tálaljuk.

Fehérkáposzta-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1766 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Fehérkáposzta-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
tippek, fortélyok