Paradicsomos, olívás saláta

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos, olívás saláta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg kimagozott fekete olívabogyó
75 dkg paradicsom
1 evőkanál balzsamecet
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
¼ teáskanál szárított oregánó
2 gerezd cikkekre vágott fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
szükség szerint friss, ropogós kenyér

Elkészítés:

1. A paradicsomot vékonyra szeleteljük, kimagozzuk, salátástálba rakjuk.

2. Hozzáadjuk az olívabogyót és a fokhagymát, az oregánóval megszórjuk, olajjal és balzsamecettel meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk.

Ropogós, friss kenyérrel azonnal tálaljuk.

Paradicsomos, olívás saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1123 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Paradicsomos, olívás saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
hírlevél