Görög burgonyasaláta

Patatoszalata

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Görög burgonyasaláta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg egész, főtt burgonya
1 evőkanál finomra aprított kapribogyó
1 csokor finomra aprított petrezselyemzöld
1 nagyobb finomra aprított hagyma
1 db citrom leve
1 db keményre főzött tojás
1 db szeletelt paradicsom
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
ízlés szerint kaprigyümölcs

Elkészítés:

1. A meghámozott, még meleg burgonyát karikára vágjuk, kaprival, petrezselyemmel és hagymával óvatosan összekeverjük, sóval, borssal és citromlével ízesítjük.

2. Olívaolajjal meglocsoljuk, tojás- és paradicsomszeletekkel, kaprigyümölccsel díszítjük, és melegen tálaljuk.

Görög burgonyasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1285 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Görög burgonyasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
tippek, fortélyok