Aromás zöldfűszermártás

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Aromás zöldfűszermártás
Adag: 1 adag (0.25 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál zöldfűszer
1 db lágyra főzött tojás
4 evőkanál fehérborecet
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A meghámozott lágy tojást apróra vágjuk, tálba tesszük.

2. Hozzáadjuk a felaprított friss zöldfűszereket (felaprított petrezselyem, tárkonylevél, kakukkfűlevél, bazsalikomlevél).

3. Felöntjük a fehérborecettel és az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.

Ez az illatos mártás jól illik párolt vagy roston sült halételekhez, esetleg kemény tojáshoz.
Aromás zöldfűszermártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1398 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Aromás zöldfűszermártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
szólj hozzá, értékelj