Sült nyurgadurbincs

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült nyurgadurbincs
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg maridesz
20 dkg liszt
2 db negyedekre vágott citrom
ízlés szerint
igény szerint olívaolaj

Elkészítés:

1. A halakat lepikkelyezzük, megmossuk, sózzuk és lisztbe forgatjuk őket.

2. Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, és a halakat aranyszínűre sütjük benne.

3. Tálra tesszük, citromgerezdekkel díszítjük, és forrón tálaljuk. Illik hozzá a horta (ecetes-olajos vad füvek) vagy a céklasaláta.

A maridesz kis durbincs, amelyet szálkástul meg lehet enni. Elő- vagy főételként szolgálják fel.
Sült nyurgadurbincs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1525 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Sült nyurgadurbincs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
twitter