Zelleres zöldborsó

Szelino me araka

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zelleres zöldborsó
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg tisztított zöldborsó
100 dkg darabolt szárzeller
4 dl víz
1 teáskanál kristálycukor
1 evőkanál finomra aprított kapor
1 nagy kockára vágott burgonya
2 nagyobb fej finomra aprított hagyma
1 db citrom leve
1 db citrom leve
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A zellert 10 percig citromos vízben főzzük, majd leszűrjük.

2. A hagymát az olajon megpirítjuk, a burgonyát és a zellert hozzáadjuk, a vízzel felöntjük, és 15 percig fedő alatt főzzük.

3. A borsóval és a kaporral még 15 percig pároljuk.

4. A citromlében feloldott cukrot beleöntjük, sózzuk, borsozzuk, és összeforraljuk. Melegen tálaljuk.

Zelleres zöldborsó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1299 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Zelleres zöldborsó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
bevásárlólista