Vanília-alaprecept

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vanília-alaprecept
Eszközök: fazék, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 teáskanál vaníliás cukor
2 evőkanál citromlé
1 és ¼ dl víz

Elkészítés:

1. A cukrot és a vizet addig melegítjük, amíg a cukor feloldódik, és a szirup besűrűsödik. A citromlét beleöntjük, összeforraljuk, majd levesszük a tűzről.

2. A vaníliás cukrot fakanállal csak akkor keverjük bele, amikor a massza már langyosra hűlt (miközben mindig ugyanabban az irányban keverjük). A vanília akkor van kész, ha a szirup sűrű és fehér lett. Jól zárható edényben, hűvös helyen tartsuk!

Vanília-alaprecept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 848 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Vanília-alaprecept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
bevásárlólista