Marhahús olajbogyóval

Moszhari me eliesz

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Marhahús olajbogyóval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg kimagozott zöld olívabogyó
100 dkg kockára vágott marhahús
1 fej finomra aprított hagyma
2 dl vörösbor
2 db kockára vágott paradicsom
2 gerezd finomra aprított fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az olívaolajat felforrósítjuk, és a hagymát megpároljuk benne.

2. A húst hozzáadjuk, majd a paradicsomot, a fokhagymát, a babérlevelet és az előzőleg forró vízbe áztatott olajbogyót is. Sózzuk, borsozzuk.

3. Közepes lángon kb. 120 percet pároljuk, közben időnként öntünk még hozzá forró vizet. Az ételt melegen, fehér kenyérrel tálaljuk.

Marhahús olajbogyóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1425 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Marhahús olajbogyóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
facebook