Sertésszelet almával

Hirinesz brizolesz me mila

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sertésszelet almával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 nagyobb szeletelt sertéskaraj
2 db hámozott, karikára vágott alma
15 dkg vaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt fahéj

Elkészítés:

1. A vékonyra klopfolt húst sózzuk és borsozzuk.

2. A vaj felében a hússzeleteket 10 percig sütjük, közben megfordítjuk őket. A borral felöntjük, és félretesszük.

3. Egy másik serpenyőben a maradék vajon megsütjük az almakarikákat.

4. Fahéjjal megszórva a húshoz adjuk, még 5 percig együtt pároljuk, és forrón tálaljuk.

Sertésszelet almával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1576 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Sertésszelet almával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
hírlevél