Göngyölt kagyló és szardíniafilé friss zöldségekkel
Papillote de moules et filets de sardines aux légumes du soleil



Elkészítés:
1. A szardíniát kifilézzük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk.
2. Az olívaolajat nagyobb edényben felforrósítjuk. A zöldségeket megpároljuk benne. Sózzuk, borsozzuk, és egy tányéron félretesszük.
3. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Nagyobb sütőpapírt négy, 50 x 25 cm-es darabra vágunk, olívaolajjal beecseteljük.
4. Mindegyik papírdarab egyik felének közepére negyed-negyed részt helyezünk a zöldségekből, a kagylóhúsból, nyolc szardíniafilével és néhány szem olajbogyóval. Megcsepegtetjük olívaolajjal, megszórjuk petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk.
5. A papír érintetlen felét ráhajtjuk a töltelékre, a széleit szorosan összehajtogatjuk. A göngyölegeket a sütő középső rácsán addig forrósítjuk, amíg a papír felfúvódik. Azonnal tálaljuk.