Spagetti korzikai kaviárral

Spaghetti á la boutargue

| Kaviáros spagetti receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 18 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spagetti korzikai kaviárral
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg spagetti
10 dkg szárított kaviár
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld
3 gerezd finomra vágva fokhagyma
dl olívaolaj
3 szál szárított édesköményzöld
másfél dl fehérbor
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. Vasserpenyőben lassan felforrósítjuk az olívaolajat a fokhagymával, az édesköménnyel és a chilivel együtt.

2. Felöntjük a borral, sózzuk, és a felére beforraljuk.

3. A spagettit kifőzzük, leszűrjük, megöntözzük kevés olívaolajjal.

4. A kaviárt lereszeljük, a petrezselymet finomra vágjuk, és mindkettőt a nagyon forró szószhoz adjuk (ne forrjon). Ráöntjük a spagettire, és azonnal, nagyon forrón tálaljuk.

Könnyű, száraz, fehér habzóbor illik hozzá.
Spagetti korzikai kaviárral
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1395 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Francia kulinária Francia kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy... bővebben...
Spagetti korzikai kaviárral
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Francia kulinária Francia kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy... bővebben...
ételfotó