Csokoládékrém

Mousse au chocolat

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Csokoládékrém
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ dl tejszín

Elkészítés:

1. A csokoládét vízfürdőben megolvasztjuk.

2. A tojássárgáját 2 evőkanálnyi cukorral habosra keverjük (1. kép). Ezután hozzákeverjük a tejszínt (2. kép). A csokoládéra csurgatjuk a tojássárgája-cukormasszát (3. kép).

3. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük (4. kép). és a csokoládémasszához keverjük (5/6. kép). Poharakba vagy kis formákba töltjük a krémet, jól lehűtve tálaljuk.

Csokoládékrém Csokoládékrém Csokoládékrém Csokoládékrém Csokoládékrém Csokoládékrém
Csokoládékrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1596 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Francia kulinária Francia kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy... bővebben...
Csokoládékrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Francia kulinária Francia kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy... bővebben...
pinterest