Sonkás-sajtos pirítós

Croque-monsieur

Elkészítési idő: 6 perc Munkaidő: 3 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sonkás-sajtos pirítós
Eszközök: grillező, kenőkés, kés, reszelő
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél dkg reszelt sajt
2 szelet szendvicskenyér
½ szelet főtt sonka
1 teáskanál vaj

Elkészítés:

1. Mindkét kenyérszeletet vékonyan megvajazzuk.

2. Az egyik szeletre ráfektetjük a sonkát. megszórjuk a reszelt sajttal.

3. Lefedjük a másik szelet megvajazott kenyérrel.

4. Előmelegített grillben először az egyik oldalát, majd a másikat megpirítjuk.

Ha a croque-monsieur-t tükörtojással tálaljuk, akkor croque-madame a neve.
Sonkás-sajtos pirítós
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 933 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Francia kulinária Francia kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy... bővebben...
Sonkás-sajtos pirítós
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Francia kulinária Francia kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy... bővebben...
google+