Sajttal töltött szőlőlevél

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sajttal töltött szőlőlevél
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 db friss szőlőlevél
30 dkg szeletelt feta sajt
vagy
30 dkg szeletelt fontina sajt
2 teáskanál vaj

Elkészítés:

1. A szőlőleveleket forró, sós vízben 30 másodpercig blansírozzuk.

2. A sajtszeleteket a szőlőlevelekre rakjuk. Feltekerjük, összekötjük.

3. A vajat egy serpenyőben közepes hőfokon felmelegítjük.

4. A töltikéket gyakran forgatva 5 perc alatt megpirítjuk, amíg a sajt megolvad. Tálalóedényre rakjuk, forrón kínáljuk.

Sajttal töltött szőlőlevél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2053 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Sajttal töltött szőlőlevél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
szólj hozzá, értékelj