Zöldfűszeres gomba és burgonya
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Egy serpenyőben 3 evőkanál olajon, közepes hőfokon 1 percig pirítunk 1 evőkanál petrezselymet és 1 evőkanál majoránnát. Hozzáadjuk a burgonyát és 1 gerezd fokhagymát. 5 percig pároljuk.
2. A tűz hőfokát emeljük. Belekeverünk még 1 evőkanál petrezselymet és majoránnát, és további 1 percig sütjük. Hozzáadjuk az erdei gombát, a maradék fokhagymát, és 2 percig pároljuk.
3. A csiperkegombát és a burgonyát összekeverjük. 5-7 percig főzzük, amíg a gomba és a burgonya puha lesz. Sózzuk, borsozzuk. A maradék petrezselyemmel megszórjuk, s forrón tálaljuk.