Spenótpüré

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenótpüré
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
100 dkg friss spenót
vagy
100 dkg mirelit spenót
1 gerezd finomra vágva fokhagyma
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A friss spenótot kevés forró, sós vízben 3-5 perc alatt puhára főzzük. (A mirelit spenótot csak fel kell engedni, és a fokhagymás olajra rátenni.)

2. Leszűrjük, a vizet kinyomkodjuk, és robotgépben pépesítjük.

3. A fokhagymát 2 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a spenótpürét. Összekeverjük.

4. Belekeverjük a parmezán sajtot. Sózzuk, borsozzuk. 2 percig még tovább főzzük. A maradék olajjal meglocsoljuk. Forrón tálaljuk.

Spenótpüré
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4050 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Spenótpüré
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
twitter