Spenót- és újhagymasaláta szalonnával

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenót- és újhagymasaláta szalonnával
Adag: 5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél szál vékonyra szeletelt újhagyma
81 és ¼ dkg zsenge spenót
31 és ¼ dkg húsos, csíkokra vágott szalonna
vagy
31 és ¼ dkg csíkokra vágott pármai sonka
3 ¾ evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
2 és fél evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A szalonnát egy serpenyőben, közepes hőfokon 2-3 perc alatt ropogósra sütjük. A tűzről félrehúzzuk.

2. A spenótot, újhagymát, sajtot salátástálba rakjuk.

3. Hozzáadjuk a ropogós szalonnát. Sózzuk. Összerázzuk, megszórjuk a reszelt sajttal és azonnal tálaljuk.

Spenót- és újhagymasaláta szalonnával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1622 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Spenót- és újhagymasaláta szalonnával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
bevásárlólista