Spenót- és újhagymasaláta szalonnával

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenót- és újhagymasaláta szalonnával
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 szál vékonyra szeletelt újhagyma
32 és fél dkg zsenge spenót
12 és fél dkg húsos, csíkokra vágott szalonna
vagy
12 és fél dkg csíkokra vágott pármai sonka
másfél evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A szalonnát egy serpenyőben, közepes hőfokon 2-3 perc alatt ropogósra sütjük. A tűzről félrehúzzuk.

2. A spenótot, újhagymát, sajtot salátástálba rakjuk.

3. Hozzáadjuk a ropogós szalonnát. Sózzuk. Összerázzuk, megszórjuk a reszelt sajttal és azonnal tálaljuk.

Spenót- és újhagymasaláta szalonnával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1630 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Spenót- és újhagymasaláta szalonnával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
cikkek