Tonhalas tésztasaláta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tonhalas tésztasaláta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg orsótészta
vagy
50 dkg fusilli
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 nagyobb fej finomra vágva fehér hagyma
igény szerint forró víz
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy salátástálban összekeverjük a tonhalat, a hagymát és az olaj felét.

2. A tésztát forró, sós vízben al dente (haraphatóra) főzzük. Leszűrjük. Hideg vízben lehűtjük. Lecsöpögtetjük.

3. Hozzáadjuk a tonhalas keverékhez. Sózzuk, borsozzuk. A maradék olajjal meglocsoljuk. Azonnal tálaljuk.

Tonhalas tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1731 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Tonhalas tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
ételfotó