Vaníliapuding

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vaníliapuding
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál vaníliakivonat
5 dl tej

Elkészítés:

1. A tejet felforraljuk. Egy tálban kézi mixerrel krémessé keverjük a tojássárgákat és a cukrot. Hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük.

2. A pudingot visszaöntjük a tejes edénybe, és alacsony hőfokon, állandóan kevergetve besűrítjük.

3. A tűzről félrehúzzuk, belekeverjük a vaníliaaromát. Forrón vagy szobahőmérsékleten tálaljuk.

Vaníliapuding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3025 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Vaníliapuding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
most van szezonja