Mogyorókrémes palacsinta
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 25 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4-6 főre
Elkészítés:
1. A palacsintákat kisütjük.
2. A palacsinták felét nutellával megkenjük, félbehajtjuk, majd ismét félbehajtjuk.
3. Előmelegített tálalóedényre rakjuk, porcukorral meghintjük. Ezt a műveletet valamennyi kisütött palacsintával megismételjük.
Palacsinta - alaprecept
1. Egy tálban simára keverjük a lisztet, a sót, a tojásokat és a tejet.
2. Egy palacsintasütőt kissé megolajozunk, az olajat felforrósítjuk, és 2 evőkanálnyi tésztát az olajon szétterítünk.
3. A palacsinta mindkét oldalát kb. 3 perc alatt világos aranyszínűre sütjük.