Csokoládés, epres puding

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csokoládés, epres puding
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 dl tejszín
25 dkg kocka étcsokoládé
40 dkg friss, darabolt eper
2 evőkanál kukoricaliszt
3 dl tej
A díszítéshez:
néhány szem félbevágott eper

Elkészítés:

1. Egy tűzálló tálban összekeverjük a kukoricalisztet és a tejet. Hozzáadjuk a tejszín negyedét és a csokoládét. Alacsony hőfokon felforraljuk, állandóan kevergetve 2 percig gyöngyöztetjük. Kissé besűrítjük. A tűzről félrehúzzuk, hagyjuk kihűlni.

2. Egy tálban a maradék tejszínt kemény habbá verjük. A csokoládés keveréket, a tejszínhabot és a gyümölcsdarabokat rétegezve kelyhekbe rakjuk. A tetejét fél eprekkel díszítjük.

Csokoládés, epres puding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1943 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Csokoládés, epres puding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
vegetáriánus ételek