Dinnyés, uborkás nyári saláta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Dinnyés, uborkás nyári saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db érett kantalupdinnye
1 nagyobb hámozott uborka
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál almaecet
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy kis tálban összekeverjük az olajat és az almaecetet. Sózzuk, borsozzuk.

2. A sárgadinnyét félbevágjuk, kimagozzuk. Dinnyevájóval golyókat készítünk. Az uborkából is golyókat vájunk.

3. A dinnye- és uborkagolyókat salátástálra rakjuk. Hozzáadjuk a koktélparadicsomot, és a mini mozzarellagolyókat.

4. A dresszinggel leöntjük. Összerázzuk, 4 kis salátástálba osztjuk, és tálaljuk.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Dinnyés, uborkás nyári saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1564 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Dinnyés, uborkás nyári saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
tippek, fortélyok