Szalonnás zöldborsó

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szalonnás zöldborsó
Adag: 3 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 dkg kockára vágott pancetta
vagy
6 dkg kockára vágott baconszalonna
½ nagyobb fej finomra vágva hagyma
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
dl víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy serpenyőben az olajon közepes tűzön 5 percig pirítjuk a hagymát és a pancettát.

2. Hozzáadjuk a zöldborsót, 2 percig együtt pirítjuk. Sózzuk. Vízzel felöntjük.

3. A serpenyőt letakarjuk, a zöldborsót 10 perc alatt alacsony hőfokon megpuhítjuk. Forrón tálaljuk.

Szalonnás zöldborsó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2023 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Szalonnás zöldborsó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
recept beküldése