Kolbászos frittata
Elkészítési idő:
25 perc
Munkaidő: 20 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Egy serpenyőben közepes tűzön felmelegítjük az olajat, s a hagymát és a kolbászhúst 5-6 perc alatt barnára pirítjuk.
2. Egy tálban összekeverjük a tojásokat, a kétféle sajtot és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk. A tojásos keverékhez adjuk a kolbászhúst, alaposan összekeverjük, majd a még meleg serpenyőbe visszaöntjük. 2-3 percig sütjük.
3. A tojáslepényt a serpenyőből óvatosan egy tányérra csúsztatjuk, majd egy másik tányér segítségével megfordítva visszacsúsztatjuk a serpenyőbe és a másik oldalát is 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük. Cikkekre vágjuk. Forrón tálaljuk.