Kolbászos frittata

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kolbászos frittata
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg lebőrözött olasz sertéskolbász
4 db tojás
1 fej finomra vágva hagyma
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
15 dkg frissen reszelt pecorino sajt
4 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
2 evőkanál finomra vágva petrezselyemzöld
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy serpenyőben közepes tűzön felmelegítjük az olajat, s a hagymát és a kolbászhúst 5-6 perc alatt barnára pirítjuk.

2. Egy tálban összekeverjük a tojásokat, a kétféle sajtot és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk. A tojásos keverékhez adjuk a kolbászhúst, alaposan összekeverjük, majd a még meleg serpenyőbe visszaöntjük. 2-3 percig sütjük.

3. A tojáslepényt a serpenyőből óvatosan egy tányérra csúsztatjuk, majd egy másik tányér segítségével megfordítva visszacsúsztatjuk a serpenyőbe és a másik oldalát is 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük. Cikkekre vágjuk. Forrón tálaljuk.

Kolbászos frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1634 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Kolbászos frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
most van szezonja